0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

S.Oliver колекция есен- зима 2017

13.09.2017г. Новини
S.Oliver 2017

S.Oliver е световно известна модна компания, основана през 1969г. от Brend Freier.

Фирмата S.Oliver е създадена във Вюрцбург град в Централна Германия и център на региона Долна Франкония в провинция Бавария.

Модата на S.Oliver се характеризира с изключително високо качестве и внимание към всеки детайл.

Брандът S.Oliver предлага мъжка и дамска мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.

Накратко моделите на S.Oliver са изработени от висококачествени естествени и еко материали, комфортни са, имат младежки дух и атрактивен дизайн.

Марката S.Oliver отразява духа на времето.

Ние ви предлагаме новата колекция на S.Oliver от кецове, боти и ботуши за есен- зима 2017г.

27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
03.07.2013г. Новини
Възползвайте се от новата категория Разпродажба! На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки.
19.12.2016г. Новини
Ботите и ботушите в Древността! Ботите и ботушите в Древността! Ботуши, обувки, които покриват по-голяма част на крака, стигащи дори и над коляното, са били носени за защита на стъпалата и краката, още от много далечни времена...
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

03.07.2013г. Новини
Нови обувки от Сиси Новини от магазин за обувки www.sisi-bg.com свързани с нови колекции обувки, нови модели обувки, сезонни намаления и промоции на...
03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
12.04.2016г. Новини
За джапанките Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.

Обувки Лято Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.