0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Възползвайте се от новата категория Разпродажба!

03.07.2013г. Новини

На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки за големи късметлии.
Дами почувствайте се истински пепеляшки спирайки се на модел с останал точно Вашият номер, а Вие господа не пропускайте шанса за пазаруване на разумна цена. Това е нашият компплимент към всички наши клиенти и този сезон. Не правете компромис с качеството и комфорта – пазарувайте при нас в новата ни категория Разпродажба.

31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
17.04.2017г. Новини
Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото е абсолютен хит, обувки във всички нюанси на жълтото ще завладеят пролетта и лятото на 2017г.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.