0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016

14.05.2016г. Новини

Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции, които искате да носите през този прекрасен сезон, а за да ви помогне ние ще ви покажем основните тенденции обувки от модните подиуми, които трябва да видите и се надяваме да сме задоволили всеки вкус. По наше мнение, това е идеалното време да започнете с покупките за вашия пролетен гардероб, така че се пригответе да се влюби в тези комфортни и модерни стилове.

12.05.2016г. Новини
Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.
11.04.2016г. Новини
Немски стил и комфорт с обувки Jana Jana е немска обувна марка, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG.
31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
12.10.2022г. Новини
Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Влюбваме се в тях още, когато ги видим и ги купуваме без много да се замисляме, но когато дойде време за почистването им тази любов много бързо може да се промени в друга емоция.
11.04.2016г. Новини
Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена! Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони.
28.09.2017г. Новини
Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Българските колекции за сезон есен- зима 2017/ 2018, като цяло следват една основна линия "Функционален шик".
03.07.2013г. Новини
Иновативен дизайн и комфорт на бразилските джапанки и сандали

Дизайн

Нашите проекти са уникални и имат много особености. Тук обясняваме някои от тях, които ще откриете в нашите модели.

12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.