0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Нови обувки от Сиси

03.07.2013г. Новини

Новини от магазин за обувки www.sisi-bg.com свързани с нови колекции обувки, нови модели обувки, сезонни намаления и промоции на... немски обувки, дамски обувки, мъжки обувки, ботуши, боти, спортни обувки, официални обувки, ежедневни обувки, дамски чанти, мъжки чанти, бижута, стелки и обувна козметика.

12.10.2022г. Новини
Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Влюбваме се в тях още, когато ги видим и ги купуваме без много да се замисляме, но когато дойде време за почистването им тази любов много бързо може да се промени в друга емоция.
01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
05.03.2017г. Новини
Дамски обувки Caprice Дамски обувки Caprice Caprice се стремят да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".
25.08.2016г. Новини
Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с връзки и грайферно ходило в черен цвят, изработени от висококачествена еко кожа и текстил.
12.05.2016г. Новини
Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.
03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
02.08.2017г. Новини
Актуални дамски чанти Актуални дамски чанти Дамските чанти, които дефилираха по модните подиуми бяха малки, големи, клъчове, раници, сакове, торби и други форми трудни за категоризиране.
13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.