0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018

28.09.2017г. Новини
Български дамски боти и ботуши 2017-02018


Утвърдени български производители Ви представят дамски боти и ботуши, изработени от висококачествени материали на удобни ходила с различни височини токове и платформи.

Българските колекции за сезон есен- зима 2017/ 2018 са с високо качество и съобразени с модните тенденции, доколкото може те да са категорични.

Моделите на българските дизайнери, изразяват тяхната индивидуалност и стил, но като цяло очертаните тенденциите са ясно изразена женственост, изчистени линии, стилни детайли.

Българските боти и ботуши за студеният сезон са в неутрални цветове, срещат се и комбинации от няколко цвята или пък са оцветени в аристократичните багри на тъмно синьо, бордо и черно.

Като синтезираме детайлите от таз годишните колекции, може да категоризираме линията на българското производство, като "функционален шик".

08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
25.04.2016г. Новини
Модни тенденции пролет 2016! Бъдете подготвени за тази пролет за всички нови модни предложения, с които ще се сблъскате. Топ тенденциите са цветни, дръзки и екстравагантни. От секси висша мода до спортни стилове за ежедневието.
03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
12.10.2022г. Новини
Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Влюбваме се в тях още, когато ги видим и ги купуваме без много да се замисляме, но когато дойде време за почистването им тази любов много бързо може да се промени в друга емоция.
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
03.07.2013г. Новини
Възползвайте се от новата категория Разпродажба! На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки.
02.08.2017г. Новини
Актуални дамски чанти Актуални дамски чанти Дамските чанти, които дефилираха по модните подиуми бяха малки, големи, клъчове, раници, сакове, торби и други форми трудни за категоризиране.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.