0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Дамски обувки в стил Оксфорд

18.04.2017г. Новини
Класически дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са взаимствани от мъжкият гардероб. Вдъхновени са от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

Обувките "Оксфорд" са идеални за ежедневна употреба, а в същото време излъчват класа и неподправен стил. Те са изключително приложими и лесни за комбиниране с ежедневни, романтични и бизнес тоалети.

Дамските обувки в стил "Оксфорд" имат своите характерни особености, но можете да ги намерите в различни цветове и цветови комбинации, с принтове, щампи, от различни материи, на платформа, висок или нисък ток.

Носете тези стилни дамски обувки с тесен панталон, къса пола или рокля. Във всичките си разновидности дамските обувки "Оксфорд" са супер шик и придават на стайлинга изисканост и финес.

28.02.2017г. Новини
Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Обувките на 2017 не могат да останат незабелязани, оцветени с луксозният блясък на златото и среброто, които ще властват с пълна сила и този сезон.
25.08.2016г. Новини
Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с връзки и грайферно ходило в черен цвят, изработени от висококачествена еко кожа и текстил.
03.07.2013г. Новини
Нови обувки от Сиси Новини от магазин за обувки www.sisi-bg.com свързани с нови колекции обувки, нови модели обувки, сезонни намаления и промоции на...
01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
11.04.2016г. Новини
Sisi-Bg.Com отличен със Сертификат “Коректна фирма” за 2015 г. Екипът на Sisi-bg.com с удоволствие Ви съобщава, че бяхме отличени с почетния сертификат "Коректна фирма" за 2015 г. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и се надяваме и за в бъдеще да удовлетворяваме максимално Вашите потребности, тъй като това е нашата основна цел. За нас е удоволствие да работим за Вас!
31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
05.05.2016г. Новини
Френски дизайнерски чанти David Jones Френски дизайнерски чанти David Jones От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус.
03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
Мода Лято Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.