0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker

03.07.2013г. Новини

Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.

Обувките Rieker:

Всички обувки Rieker са проектирани съобразно всички характеристики, за да не се чувстват уморени или да не изпитвате неудобство и комфорт при ходене, когато сте прави или седнали. Rieker обувки са изключително меки, гъвкави, удобни и с възможност за усвояване на шок, благодарение на вложените материали и уникален метод на производство.

Rieker Antistress:

Rieker Antistress е един от най-големите производители на обувки в Европа с изключително бързо израстастване в целия свят, с търговски представители в 62 страни по света. Производството на обувки се осъществява в осем различни страни в собствени фабрики. Заводите произвеждат над 50 000 чифта на ден и скоро могат да скочат до 70 000 чифта на ден. Развитието и дизайна на новите колекции се провежда в оригиналната (първа) фабрика и седалището на холдинга Rieker , базирана в Рейдън, Швейцария.

Ботите и ботуши Rieker:

Ботите и ботуши Rieker са специално проектирани, за да може всяка дама да се почуства специална. Високите кожени ботуши Rieker са идеални за вечерните излизания, те са елегантни и осигуряват топлина на вашите ходила и крака в студените дни. Rieker предлага много кожени боти и ботуши във всички височини, мода, красиви цветове и дизайн, които пазят краката Ви карат да се чувствате комфортно и щастлививи.

07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
10.10.2016г. Новини
Шест тенденции след седмица на модата в Париж Шест тенденции след седмица на модата в Париж Различни тенденции на обувките, които излязоха на седмицата на модата в Париж може да бъде леко объркващи, тъй като са изключително различни. Ние сме тук, за да помогне в намирането на най-добрите.
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
04.05.2016г. Новини
Португалски комфортни обувки Aerosoles Португалски комфортни обувки Aerosoles Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм....
13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
11.11.2019г. Новини
Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамските обувки, боти и ботуши за студеният сезон на 2019/ 2020 не са просто допълнение, а са основен елемент на визията.

Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.