0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Джапанките - удобни, но се пазете от болка в ходилата

11.08.2016г. Новини
Ipanema джапанки и сандали от Бразилия

Едно време джапанки бяха евтини, изработени от гума и се използваха за ходене по плажа или да си измиете колата.

В днешно време те са лятна мания. Вече не е просто скучна обувка, която се купува на промоция или от някоя аптека. Сандалите с V-образни каишки се появяват навсякъде и то във все повече крещящи нюанси, от горещо розово до жълто-зелено. Те са украсени с пайети, цветя и капси. Една компания дори създаден джапанки с вградена отварачка за бутилки.

Удобни и модерни, джапанки имат своето място в обувния ви килер, казват експерти. Но те не са предназначени да бъдат носени дълго време, тъй като може да изпитате дискомфорт или сериозна болка.

02.08.2017г. Новини
Актуални дамски чанти Актуални дамски чанти Дамските чанти, които дефилираха по модните подиуми бяха малки, големи, клъчове, раници, сакове, торби и други форми трудни за категоризиране.
11.04.2016г. Новини
Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена! Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони.
26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
17.04.2017г. Новини
Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото е абсолютен хит, обувки във всички нюанси на жълтото ще завладеят пролетта и лятото на 2017г.
12.08.2016г. Новини
Цветни дамски сандали, идеални за края на работната седмица! Цветни дамски сандали, идеални за края на работната седмица! Актуални дамски сандали от естествена кожа в бяло, червено и синьо на равно ходило с кожена стелка. Невероятно предложение от български производител!
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
11.11.2019г. Новини
Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамските обувки, боти и ботуши за студеният сезон на 2019/ 2020 не са просто допълнение, а са основен елемент на визията.

11.04.2016г. Новини
Немски стил и комфорт с обувки Jana Jana е немска обувна марка, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG.
Обувки Лято Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.