0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Ipanema - бразилски стил и усещане!

11.04.2016г. Новини

Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света. Този дух и душа, е съставен от културата, която се излъчва от зашеметяващия плаж, който се намира в непоследствена близост до Копа Кабана. Невероятния тропически изгрев и галещите слънчеви лъчи примамват красивите хора да сърфират и правят слънчеви бани през деня, а през нощта да танцуват в най - хубавите барове и клубове.

Именно от тази култура е получено вдъхновението за обувки iPANEMA . Летните колекции на марката са преизпълнени с щастливия и екзотичен дух на бразилските плажове.

Стиловете от това лято са вариация от ярки цветове в комбинация с екзотични и смели мотиви. Кристали, сексапил и скъпоценни камъни обсипват каишките като морски таралежи. Красивата вълна подобна на плочки на тротоара, която върви успоредно на пясъка е изразителна акценти на цялата колекция. Тези джапанки и сандали са неизменна част от тоалета Ви за плажа.

Нашите продукти представляват много повече от мода. Ние мислим за околната среда и имаме етично поведения, което има за цел да запази цялата тази природна красота, за поколения напред. Тази година сътрудничество с Жизел Бюндхен подкрепя проекта за борба с изменението на климата. Това е силно чувство на социална отговорност, заедно с най-съвременни технологии, които създават уникалния стил на iPANEMA

13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
19.09.2016г. Новини
Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстри дамски боти, изпълнени във висококачествена естествена кожа. Ходилото е каучуково....
15.03.2017г. Новини
Кецовете- актуални и функционални Кецовете- актуални и функционални Кецовете се носят от всички, мъже, жени, деца, дори кралицата на бизнес стила Виктория Бекъм, замени високите токчета с бели кецове.
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
29.03.2017г. Новини
Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Мъжките обувки за пролетта и лятото на тази година са в неутрални цветове, а абсолютният фаворит е свежата комбинация синьо и бежово.
26.04.2016г. Новини
Удобно и модерно предложение от холандския производител Bullboxer! Един добър чифт удобни обувки е задължителен за ежедневието ви, независимо дали просто ще се разхождате в градския парк или ще разглеждате забележителности на някое приказно място, изпълнено с исторически ценности. Вие имате възможността днес да си закупите обувки, които са едновременно удобни и модерни!
10.10.2016г. Новини
Шест тенденции след седмица на модата в Париж Шест тенденции след седмица на модата в Париж Различни тенденции на обувките, които излязоха на седмицата на модата в Париж може да бъде леко объркващи, тъй като са изключително различни. Ние сме тук, за да помогне в намирането на най-добрите.
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
Мода Лято Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.