0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Обувки, сандали и джапанки от колекция пролет-лято 2013

03.07.2013г. Новини

Отново на Вашето внимание предлагаме новите ни пролетно - летни колекции 2013. Атрактивни и комфортни немски мъжки обувки, немски дамски обувки и немски дамски сандали и чехли на водещите и световно известни немски производители - S.Oliver, Tamaris, Caprice, Jana , Marco Tozzi, Salamander. Възползвайте се от неустоимите предложения, поради ограничените количества.

За ценителите на родното ни производство следете категориите мъжки обувки и дамски обувки.

За тези от Вас, които са се уверили в комфорта и високото качество на бразилските ни производители Ipanema, Grendha, Gisele Bundchen, Rider, ще качваме модели от средата на април месец в категориите дамски джапанки, мъжки пролет-лято, детски пролет-лято.

Нашите обувки, джапанки, сандали са специално подбрани, като много от тях са ортопедични и анатомични. Нашата колекция в по-голямата ни част е от модели изработени от естествени материали. Ние залагаме на качеството, за да може Вие, нашите клиенти да сте напълно удовлетворени!

03.07.2013г. Новини
Възползвайте се от новата категория Разпродажба! На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки.
03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
25.04.2016г. Новини
Модни тенденции пролет 2016! Бъдете подготвени за тази пролет за всички нови модни предложения, с които ще се сблъскате. Топ тенденциите са цветни, дръзки и екстравагантни. От секси висша мода до спортни стилове за ежедневието.
03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
03.05.2016г. Новини
Анатомични обувки Loretta Анатомични обувки Loretta Обувките с марка Лорета "Loretta" 24 часа комфорт. Нашите крака заслужават този комфорт, защото ни носят цял живот.
08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
17.04.2017г. Новини
Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото е абсолютен хит, обувки във всички нюанси на жълтото ще завладеят пролетта и лятото на 2017г.
03.07.2013г. Новини
Иновативен дизайн и комфорт на бразилските джапанки и сандали

Дизайн

Нашите проекти са уникални и имат много особености. Тук обясняваме някои от тях, които ще откриете в нашите модели.

11.08.2016г. Новини
Джапанките -  удобни, но се пазете от болка в ходилата Джапанките - удобни, но се пазете от болка в ходилата Едно време джапанки бяха евтини, изработени от гума и се използваха за ходене по плажа или да си измиете колата...

Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.