0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Обувките това лято: Флорални мотиви...

15.06.2016г. Новини

Към един тоалет е абсолютно задължително да се избере и подходящия чифт обувки, тъй като няма как да се получи завършена визия. Дори и да сте с най- красивите рокля, ако не сте с правилните обувки, няма как да бъдете на ниво.

В днешно време производителите ни предлага огромо разнообразие от различни стилове и цветове комбинации и ние ви уверяваме, че всяка година те ще стават все по-красиви и по-красиви. На всеки вкус ще бъде отговорено с океан от модели. Тази година можете да допълните гардероба си с някой от актуалните модели, които освен че са изключително красиви, са и на много изгодни цени.

Това лято едни от най-актуалните стилове ще бъдат обувките с многоцветна флорална визия. Те са изключително привлекателни и луксозни, лесно се комбинират както с тоалети за официални вечерни събития, така и с ежедневното облекло. С такъв модел няма как да останете незабелязани от мъжката аудитория, тъй като са невероятно ефектни и женствени.

Ние ви уверяваме, че дизайнерите залагат не само на визия, но и на комфорт. Предлагат олекотени ходила, токове с Antischokk система, стелки с мемори пяна.

Заложете на качество, стил и комфорт с нашите нови предложения!

03.07.2013г. Новини
Световно известната марка S. Oliver! Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма s.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки, дамски обувки пролет-лято, мъжки обувки, дамски боти и дамски ботуши.
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
18.03.2018г. Новини
Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонките и кецовете внасят колорит във всеки тоалет, а основният за сезона силует за пореден път се очертава ярката индивидуалност.
26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
03.07.2013г. Новини
Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизел работи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
11.04.2016г. Новини
Обувките Marco Tozzi Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с Anti-Shokk система...
03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
Мода Обувки Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.