0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Немско качество и комфорт с обувките Caprice

03.07.2013г. Новини

Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'. Клиентите на Caprice ценят комбинацията от висшата мода, удобство и красота, които са основните характеристики на всички продукти Caprice.


1. Сухи крака: оптимална защита от влага по време на носене
2. Сухи обувки: оптимална защита от влага след износване
3. Изолация: осигурява изолация от студ и топлина
4. Мекота: вложени в производството по-дебели подплънки осигуряват с до 62% по-малко напрежение на крака, отколкото обикновените обувки *


1. Шок защита: до 50% от шок абсорбция се дължи на специалната пета
2. Шок абсорбация: пневматични камери и стабилизатори, разположени в основата на петата
3. Ходене: шок абсорбиращата пета омекотява всяко стъпване по време на носене
4. Облекчение: може да помогне за облекчаването на гърба и защита на ставите, дискове и гръбначния стълб


1. Невероятна гъвкавост: патент на базата на Strago-технология, осигуряващ върховна гъвкавост
2. Специална конструкция: ходило, стелка и горната част, всичките части на обувката заедно, за да осигурят усещане за лекота по време на носене


1. Извивка на петата: Caprice са адаптирали естествената извивка на петата за модни и комфортни обувки
2. Полза: при ходене усещате комфорт и лекота, като че ходите боси
3. Поддръжка: Caprice RollTec ® се грижи за вашите глезени и гръбначен стълб

11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
02.08.2017г. Новини
Актуални дамски чанти Актуални дамски чанти Дамските чанти, които дефилираха по модните подиуми бяха малки, големи, клъчове, раници, сакове, торби и други форми трудни за категоризиране.
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
18.03.2018г. Новини
Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонките и кецовете внасят колорит във всеки тоалет, а основният за сезона силует за пореден път се очертава ярката индивидуалност.
11.04.2016г. Новини
Sisi-Bg.Com отличен със Сертификат “Коректна фирма” за 2015 г. Екипът на Sisi-bg.com с удоволствие Ви съобщава, че бяхме отличени с почетния сертификат "Коректна фирма" за 2015 г. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и се надяваме и за в бъдеще да удовлетворяваме максимално Вашите потребности, тъй като това е нашата основна цел. За нас е удоволствие да работим за Вас!
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
24.06.2013г. Новини
Очаквайте колекция пролет-лято 2011! Удобни обувки с модерен дизайн. Обувките произведени в България.
Мода Обувки Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.