0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Актуални дамски сандали 2017

04.06.2017г. Новини
Ортопедични дамски сандали

Лятото е тук и е време за сандали. Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил. Моделите за тази година са впечатляващи и зареждащи с добро настроение.

Ходилата на сандалите за 2017 са равни, на платформи, на токове с декорации, пайети, брокат или пък са украсенни с ефектни плетеници. Дизайнерите залагат предимно на забавлението и положителните емоции.

Сандалите за това лято са оцветени в ярки, наситени цветове, преобладават обаче златото, среброто и бронза, все по- често се срещат и комбинации от няколко цвята. Комбинирайте актуалните тенденции със своя собствен поглед върху естестиката и се насладете на лятото.

03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
03.07.2013г. Новини
Световно известната марка S. Oliver! Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма s.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки, дамски обувки пролет-лято, мъжки обувки, дамски боти и дамски ботуши.
03.07.2013г. Новини
Иновативен дизайн и комфорт на бразилските джапанки и сандали

Дизайн

Нашите проекти са уникални и имат много особености. Тук обясняваме някои от тях, които ще откриете в нашите модели.

17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
02.10.2017г. Новини
Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденциите при обувките, представени на модните дефилета в Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж от световно известните дизайнери...

12.05.2016г. Новини
Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.