0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star

14.05.2017г. Новини
CONVERSE черен кец

Компанията CONVERSE е създадена през 1908г. в Молдън щата Масачузетс, САЩ и носи името на създателя си Marquis Mills Converse.

Логото на марката CONVERSE е звезда с пет лъча, символизира връзката между основните пет елемента.

Популярността на CONVERSE идва през 1917г., когато дебютира първата баскетболна обувка в света All- Star.

През 1918г. баскетболистът Чарлз Х. Тейлър (Chuck Taylor) слага първите си CONVERSE All- Star обувки.

През 1921г. той става част от екипа на CONVERSE, подобрява дизайна на кеца и слага името си върху логото на култовият модел Chuck Taylor All- Star.

Обувките CONVERSE Чък Тейлър навлизат масово в професионалният спорт.

През 1984г. CONVERSE е официален спонсор на Олимпийските игри. Чък Тейлър популяризира марката и я прави част от гардероба на милиони хора.

Избледняват границите между спорт и мода, любовта на Холивуд към CONVERSE процъфтява, марката става символ на равенство и свобода.

Брандът CONVERSE е на пазара вече сто години, а от скоро радва своите фенове и с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, това е осъвършенстваната версия на моделът икона Chuck Taylor All- Star.

03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
02.08.2017г. Новини
Актуални дамски чанти Актуални дамски чанти Дамските чанти, които дефилираха по модните подиуми бяха малки, големи, клъчове, раници, сакове, торби и други форми трудни за категоризиране.
03.07.2013г. Новини
Обувки, сандали и джапанки от колекция пролет-лято 2013 Отново на Вашето внимание предлагаме новите ни пролетно - летни колекции 2013. Атрактивни и комфортни немски мъжки обувки, немски дамски обувки и немски дамски сандали и чехли на водещите и световно известни немски производители - S.Oliver, Tamaris, Caprice, Jana , Marco Tozzi, Salamander.

01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
05.03.2017г. Новини
Дамски обувки Caprice Дамски обувки Caprice Caprice се стремят да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".
Мода Лято Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.