0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Очаквайте колекция пролет-лято 2011!

24.06.2013г. Новини

Удобни обувки с модерен дизайн. Обувките произведени в България. Висококачествените немски марки обувки S. Oliver','Caprise','Tamaris', 'Rieker' и 'Josef Seibel'. Бразилски джапанки на марките Ipanema, Grendha, Gisele Bundchen, Rider.

03.05.2016г. Новини
Анатомични обувки Loretta Анатомични обувки Loretta Обувките с марка Лорета "Loretta" 24 часа комфорт. Нашите крака заслужават този комфорт, защото ни носят цял живот.
03.07.2013г. Новини
Rider - бразилски джапанки и сандали Линията Rider започва в Бразилия през далечната 1986 г. с един от най-големите световни производители на ежедневни обувки, Grendene - същата компания, която въведе изключително популярните 'желета' в средата на 1970!
07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
10.10.2016г. Новини
Шест тенденции след седмица на модата в Париж Шест тенденции след седмица на модата в Париж Различни тенденции на обувките, които излязоха на седмицата на модата в Париж може да бъде леко объркващи, тъй като са изключително различни. Ние сме тук, за да помогне в намирането на най-добрите.
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
03.07.2013г. Новини
Иновативен дизайн и комфорт на бразилските джапанки и сандали

Дизайн

Нашите проекти са уникални и имат много особености. Тук обясняваме някои от тях, които ще откриете в нашите модели.

03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.