0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!"

19.05.2016г. Новини

Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.

Rieker обувки са предназначени за продължително ходене, както и за хора, които стоят по цял ден на крак. Те са изключително меки и гъвкави и със система за шок абсорбиране. Така краката ви няма да се набиват и вия няма да усещате дискомфорт.

Някои от нашите стилове има вадещи се стелки, за по-голяма хигиена или просто можете да си ги смените със ваши стелка, направени по поръчка от ортопед.

Подарете си изключителен комфорт с Rieker Antistress, поради простата причина, че краката ви заслужават най-доброто, за да можете и вие да прекарате целия ден без болка и дискомфорт.

11.04.2016г. Новини
Обувките Marco Tozzi Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с Anti-Shokk система...
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
18.03.2018г. Новини
Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонките и кецовете внасят колорит във всеки тоалет, а основният за сезона силует за пореден път се очертава ярката индивидуалност.
03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
12.05.2016г. Новини
Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.
05.05.2016г. Новини
Френски дизайнерски чанти David Jones Френски дизайнерски чанти David Jones От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус.
11.11.2019г. Новини
Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамските обувки, боти и ботуши за студеният сезон на 2019/ 2020 не са просто допълнение, а са основен елемент на визията.

03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
24.06.2013г. Новини
Очаквайте колекция пролет-лято 2011! Удобни обувки с модерен дизайн. Обувките произведени в България.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.