0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Как да избираме обувки?

27.03.2017г. Новини

За да стъпвате удобно с вашите обувки, трябва да знаете как да ги избирате.

Не купувайте прекалено малки или много големи обувки, обърнете внимание на размера.

Винаги мерете двете обувки, защото повечето хора са с различни стъпала (т.е. едното е по- голямо от другото). Съобразете номера с по- голямото стъпало.

При производството на обувки, различните марки работят с различни калъпи и за това размерите се разминават.

Разходете се с обувките, за да сте сигурни, че са ви удобни и по- мярка.

Никога не мерете обувки седнали, за да сте убедени в размера, задъжително трабва да сте в изправено положение. (Когато тялото е изправено, ходилото е с 1см по- дълго, отколкото в седнало положение).

Избирайте обувки, които пасват на извивката и формата на стъпалото ви. Уверете се, че ширината на обувката отговаря на спецификата на вашият крак.

Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.

Препоръчаме ви през деня да ходите с ниски обувки, а високите да пазите за вечерта, за да може да не натоварвате тялото си и краката ви да си почиват.

03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

03.07.2013г. Новини
При нас валят нови модели! Тъй като ние, екипът на фирма "Сиси" непрестанно се грижим за Вас - нашите клиенти и искаме да бъдете в крак с най - новите модни тенденции, продължаваме да актуализираме и допълваме нашите модели ежедневно.
07.07.2022г. Новини
Тенденции на летни обувки през 2022 г. Тенденции на летни обувки през 2022 г. Всеки, който се интересува от мода знае, че обувките завършват всяка една стилна и модерна визия.
11.04.2016г. Новини
Немски стил и комфорт с обувки Jana Jana е немска обувна марка, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG.
02.10.2017г. Новини
Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденциите при обувките, представени на модните дефилета в Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж от световно известните дизайнери...

28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
02.08.2017г. Новини
Актуални дамски чанти Актуални дамски чанти Дамските чанти, които дефилираха по модните подиуми бяха малки, големи, клъчове, раници, сакове, торби и други форми трудни за категоризиране.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.