0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки

03.06.2022г. Новини

Случвало ли ви се е да опаковате няколко чифта обувки и те да се окажат напълно ненужни? А да сложите само два, които въобще не пасват на вашите дрехи или времето? За съжаление, много често се случва да правим различни грешки при опаковането на багажа ни по различни поводи.

За да може да имате малък и лек куфар, ви съветваме да продължавате да четете тази статия. В нея ще ви издадем трикове, които ще ви помогнат да пътувате само с няколко чифта обувки и то добре подбрани.

Какви обувки да вземете с вас на пътуване?


Разбира се, всеки пътува по различна причина и това може да усложни преценката ви. Затова е важно да изберете такива обувки, които да може да се съчетават лесно с дрехите ви и да са ви много удобни. Ако ви предстои бизнес пътуване, ви съветваме да се насочите към 3-те най-използвани обувки от вас. Предлагаме ви това да са обувки с ток, сандали и боти, ако времето е дъждовно или е към края на лятото.

За сватбен уикенд е добре да разполагате с обувки с ток, както и с нормална платформа, защото има голяма вероятност да стоите прави доста дълго време. Не забравяйте да добавите един чифт свежи маратонки, които да може да носите дори с рокля.

Ако предпочитате да прекарате ваканцията ви в студено време, то тогава е важно да си приготвите ботуши, които да са достатъчно дълги, както и боти. За третия чифт заложете на по-официални обувки, с които може да отидете на вечеря в хотела и да облечете по-официално облекло.

За ваканцията ви през топлото време, е достатъчно да опаковате сандали с ток, както и равни, с които да може да се разхождате дълго из морската градина. Не забравяйте да вземете с вас и едни маратонки, защото през лятото има някои по-студени вечери.

Искате да се приберете у дома за важно събитие или празник и не знаете какво точно да вземете с вас? Ако използвате правилото на 3-те чифта, то тогава е добре да се насочите към едни боти, ако смятате, че времето може да се развали. За втори чифт, не забравяйте да вземете удобни маратонки, каквито ви очакват в SISI-bg.com - онлайн магазин за обувки. А за третия чифт, се насочете към отворени обувки, които все пак да обуете, ако смятате да обличате нещо по-официално.

Още съвети за пътуване


Не забравяйте, че семейните празници обикновено се прекарват по пижами или в удобно облекло. Затова е важно да имате хубави пантофи или джапанки, с които може да ходите цял ден у дома. Не се колебайте да напазарувате всичко, което ви липсва от списъка и обновете своята колекция от обувки. В SISI-bg.com се намират вашите нови любимци, удобни, свежи, летни и качествени.За да се наслаждавате на по-добро пътуване и ефективно опаковане на багаж, е добре да следвате нашите 3 правила за обувките ви. Това ще ви помогне да имате решение за всеки повод и да не се налага да носите множество разнообразни цветове и варианти. Залагайте на удобните обувки, с които ще ви бъде комфортно да ходите дори цял ден. Не забравяйте да се насочите към магазина ни онлайн, където ви очаква разнообразие и стил.

03.07.2013г. Новини
Обувки, сандали и джапанки от колекция пролет-лято 2013 Отново на Вашето внимание предлагаме новите ни пролетно - летни колекции 2013. Атрактивни и комфортни немски мъжки обувки, немски дамски обувки и немски дамски сандали и чехли на водещите и световно известни немски производители - S.Oliver, Tamaris, Caprice, Jana , Marco Tozzi, Salamander.

05.05.2016г. Новини
Френски дизайнерски чанти David Jones Френски дизайнерски чанти David Jones От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
03.07.2013г. Новини
Rider - бразилски джапанки и сандали Линията Rider започва в Бразилия през далечната 1986 г. с един от най-големите световни производители на ежедневни обувки, Grendene - същата компания, която въведе изключително популярните 'желета' в средата на 1970!
12.04.2016г. Новини
За джапанките Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.

11.04.2016г. Новини
Обувките Marco Tozzi Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с Anti-Shokk система...
11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
04.05.2016г. Новини
Португалски комфортни обувки Aerosoles Португалски комфортни обувки Aerosoles Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм....
28.02.2017г. Новини
Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Обувките на 2017 не могат да останат незабелязани, оцветени с луксозният блясък на златото и среброто, които ще властват с пълна сила и този сезон.
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.