0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA

03.07.2013г. Новини

Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизелработи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.. Тя участва в кампании за Christian Dior, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Versace, Givenchy, Lanvin и Luis Vuitton сред цяла плеяда от други манекенки. Нейната благотворителна дейност обхваща света и представлява разнообразие от важни въпроси.

Тя, заедно с работата си по Програмата за околна среда на ООН, кара дизайнрите да черпят вдъхновение. През 2011 сътрудничество iPANEMAи Жизел подкрепят ISA - Социално-екологичен институт. Фундаменталната идея на кампанията е "Мисля, следователно аз съжителстват". Като оптимистичен оглед на способността на човечеството да разбере планетата и да се замисли как може да опази природата.

14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
05.05.2016г. Новини
Френски дизайнерски чанти David Jones Френски дизайнерски чанти David Jones От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус.
03.07.2013г. Новини
Иновативен дизайн и комфорт на бразилските джапанки и сандали

Дизайн

Нашите проекти са уникални и имат много особености. Тук обясняваме някои от тях, които ще откриете в нашите модели.

08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
03.07.2013г. Новини
Нови обувки от Сиси Новини от магазин за обувки www.sisi-bg.com свързани с нови колекции обувки, нови модели обувки, сезонни намаления и промоции на...
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.