0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Комфортът в обувките се превърна в моден тренд

17.03.2022г. Новини

Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки. Вероятно това е така, защото много хора вече предпочитат да прекарват свободното си време навън, да се разхождат и да бъдат по-активни. Именно затова в днешната статия ще прочетете за комфортa в обувките, по-стилни и по-удобни от всякога.

Как да изберете комфортни обувки?

На първо място трябва добре да познавате ходилата си и да знаете, какво точно да търсите. След това трябва да обърнете специално внимание на изработката на модела и дали тя отговаря на качеството, което търсите. В sisi-bg.com гарантираме за качеството на всички модели, тяхната изработка и страхотните материи и материали, които използваме. Може да изберете от много разнообразни модели, които да бъдат с вас за вашите специални моменти или ежедневна употреба.


Идеалните дамски кецове

Дамските кецове са страхотен и комфортен избор за всички дами, които държат да им е удобно, но и да изглеждат добре. Именно тях може да изберете за всеки повод, защото са изключително различни. Има дизайни, които са много подходящи за пролетния сезон, за носене с рокли и дори по-официални дрехи.

Залагайте на моделите спрямо сезона, за да може да изберете онези, които най-добре ще отговарят на вашите предпочитания. Не се страхувайте да избирате по-цветни варианти, с които облеклото да ви да бъде по-разчупено и интересно.


Перфектните дамски маратонки

Дамските маратонки винаги са избор, с който няма да сгрешите. Те са изключително комфортни, не само за лек преход, но и за ежедневна употреба. Вече спокойно може да ги съчетаете с ежедневното си облекло, дори с дънки или пък клин и туника. Избирайте моделите, които ще се съчетават с повече от вашите дрехи и се вглеждайте в тяхната изработка. В sisi-bg.com ще забележите, че държим на качеството изключително много, защото знаем, колко е важно да се чувствате идеално в новите си обувки.


Дамските обувки на платформа

Дамските обувки на платформа са изключително подходящи за дамите, които ходят много независимо дали навън, или в офиса. С тях няма да усещате неравностите по пода, което ще ви позволи да се движите свободно.

От тези модели може да изберете по-елегантните варианти или да заложите на онези, които ще се съчетават лесно и със спортните ви модни решения. Залагайте само на качествени обувки, за да може да ги използвате дълго време и да им се наслаждавате по време на поредната дълга разходка. Освен това платформата ще ви позволи да сте на високи обувки, които да издължават краката ви, но самите вие ще се чувствате комфортно и ще може да сте цял ден обути с тях. Подходящи са за фирмено събитие, както и за обикновена градска разходка.

Какъвто и да е вашият избор за комфортна обувка винаги дръжте на високото качество на материите, както и на идеалната изработка. Всички знаем, колко важен е изборът на правилните модели и колко много може да се объркат плановете ви, когато не ви е удобно. Затова се насочете към sisi-bg.com, където ще откриете новия си любим чифт, качествен и комфортен!

дамски обувки на платформа
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
11.04.2016г. Новини
Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена! Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони.
03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
15.03.2017г. Новини
Кецовете- актуални и функционални Кецовете- актуални и функционални Кецовете се носят от всички, мъже, жени, деца, дори кралицата на бизнес стила Виктория Бекъм, замени високите токчета с бели кецове.
03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.