0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Трябва ли чантата да подхожда на обувките?

08.06.2016г. Новини

Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки

За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане. По презумция те притежават мъдростта и усещането за последните тенденции и са курсор направляващ модната индустрия.

Жените обаче искат да знаят "как". Как да се направи нещо по-добро (Откъде да започнем, списъкът е безкраен!): Как да се носят най-новите тенденциии, как мога да разбера актуалния нов цвят.

Но два от най-често задаваните въпроси са: Трябва ли чантата ми да подхожда на обувките? И трябва ли да съм ги съчетала с моите аксесоари?

По общо мнение, както и според съвременната диктика на модата отговорите са "не" и "не" и на двата въпроса.

В продължение на години всеки, който се е осмели да бъде толкова консервативен, че да съчетава чантата с обувките и аксесоарите, да не говорим за цветовите комбинации, беше посрещан с презрение. Това е малко като носенето от главата до петите на един скафандар. Ами да, но не съвсем.

Въпреки това, не всички са съгласни. Много жени обичат чантата им да отговарят на техните обувки, както и на аксесоарите, тъй като придава един завършен вид на облеклото.

"Един от най-драматичен обрати в модата, последните няколко сезона е тенденцията за съчетание на аксесоари"

Но това е прерогатив на жената да промени решението си, което от своя страна е простото обяснение защо мода стана далеч по-непостояненна, различна и променяща се.

През 2016 г. много дизайнери преправиха моделите си за подиумите и съчетаха чанти, обувки и аксесоари, като дори се получи пълно съвпадение в материите - засилвайки или по-точно, изтъквайки тенденцията.

Но дали това е малко прекалено много? Ние Ви предлагаме океан от обувки и чанти в различни цветове и материали! Заповядайте и преценете сами!

27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
03.07.2013г. Новини
При нас валят нови модели! Тъй като ние, екипът на фирма "Сиси" непрестанно се грижим за Вас - нашите клиенти и искаме да бъдете в крак с най - новите модни тенденции, продължаваме да актуализираме и допълваме нашите модели ежедневно.
03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
26.04.2016г. Новини
Удобно и модерно предложение от холандския производител Bullboxer! Един добър чифт удобни обувки е задължителен за ежедневието ви, независимо дали просто ще се разхождате в градския парк или ще разглеждате забележителности на някое приказно място, изпълнено с исторически ценности. Вие имате възможността днес да си закупите обувки, които са едновременно удобни и модерни!
19.12.2016г. Новини
Ботите и ботушите в Древността! Ботите и ботушите в Древността! Ботуши, обувки, които покриват по-голяма част на крака, стигащи дори и над коляното, са били носени за защита на стъпалата и краката, още от много далечни времена...
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
03.07.2013г. Новини
Възползвайте се от новата категория Разпродажба! На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки.
26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.