0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Нова колекция немски обувки есен-зима 2011

03.07.2013г. Новини

Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
Следете следните категории:

Дамски боти
Дамски ботуши
Дамски обувки
Мъжки обувки

Тези нови модели са специално подбрани от нашите дизайнери за Вас. Те олицетворяват страхотната комбинация от елегантност, завършеност, перфекционизъм, съчетана с удобство на ходилото, специални топли хастари, невероятни новости като антишок система и дишаща ортопедична и анатомична стелка. Ако искате да се почувствате специално, неповторимо, или пък просто желаете комфорт и стил, то това са актуалните модели за този сезон, които Вие трябва да имате впредвид.

05.03.2017г. Новини
Дамски обувки Caprice Дамски обувки Caprice Caprice се стремят да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".
01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
25.08.2016г. Новини
Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с връзки и грайферно ходило в черен цвят, изработени от висококачествена еко кожа и текстил.
03.07.2013г. Новини
Възползвайте се от новата категория Разпродажба! На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки.
05.05.2016г. Новини
Френски дизайнерски чанти David Jones Френски дизайнерски чанти David Jones От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус.
17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
24.06.2013г. Новини
Очаквайте колекция пролет-лято 2011! Удобни обувки с модерен дизайн. Обувките произведени в България.
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
29.03.2017г. Новини
Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Мъжките обувки за пролетта и лятото на тази година са в неутрални цветове, а абсолютният фаворит е свежата комбинация синьо и бежово.
Обувки Лято Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.