0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Немски стил и комфорт с обувки Jana

11.04.2016г. Новини


Jana е марка немски обувки, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG. Wortmann Груп и ARA Груп предлагат стилни обувки на добри цени чрез обувки Jana. С развитието на колекциите обувки на Jana, двете компании станаха иноватори в немската индустрия, комбинирайки силните си страни, за да достигнат желания резултат на най-продаваната марка за дамски обувки Jana. Продуктовата линия на обувки Jana разчита на ценна и уникална технология, която дава възможност за максимално удобство при носене, така че всяка жена може да се чувства по модерен начин в ежедневието си, носейки удобни обувки. Иновативни технологии, като Jana-Vario и Stretch контрол с използването на еластични материали и регулируемата каишка в горната част, позволяват приспособяване към всеки крак. Комфорта на обувките Jana е гарантиран от меките и удобните ходила.

Разгледайте най-новата колекция на обувки Jana Shoe онлайн на SISI-BG.COM.

13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
25.04.2016г. Новини
Модни тенденции пролет 2016! Бъдете подготвени за тази пролет за всички нови модни предложения, с които ще се сблъскате. Топ тенденциите са цветни, дръзки и екстравагантни. От секси висша мода до спортни стилове за ежедневието.
12.05.2016г. Новини
Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.
19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
03.07.2013г. Новини
Възползвайте се от новата категория Разпродажба! На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки.
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
Мода Лято Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.