0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Rider - бразилски джапанки и сандали

03.07.2013г. Новини

Riders винаги са били една крачка напред

Линията Rider започва в Бразилия през далечната 1986 г. с един от най-големите световни производители на ежедневни обувки, Grendene - същата компания, която въведе изключително популярните 'желета' в средата на 1970. В действителност в Бразилия не обувате джапанки си, а своите Riders, което е доказателство за трайната им популярност в страната, където всеки знае за получаване на най-доброто от живота.

Още от времето на създаве на категорията „След Спорт" през 1986 г., те винаги са били най-добрият избор за охлаждане и възстановяване на краката при ходене. Патентована технология се грижа за извивката на крака и вентилация, за да се охлади и успокои крака с всяка стъпка. Ортопедичните стелки и меката горна част обгръщат краката, докато ходилата Ви карат да се чувствате толкова естествено, сякаш ходите боси. Много сандали Райдер и слайд сандали са изработени от материали, които Ви дават възможност да отидете от сърфа до пясък, както и да се разхождате по улицата със същата лекота и удобство.

Райдер може да се усети по целия свят. Ние се грижим за нашата планета.

Защото те са направени в страна, която притежава един от най-скъпоструващите и екологично чувствителни екосистеми на планетата. Устойчивостта на околната среда е неразделна част от компанията и културата на Бразилия. Riders са рециклируеми, и често свършват като материал за детски площадки, след като са били обичани и износени. Те са изработени от 30% рециклируеми материали, а 99% от промишлени отпадъци, създадени при производството им се рециклират или използват повторно. Това е този ангажимен, който ние сме поели към човечеството и планетата.

28.02.2017г. Новини
Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Обувките на 2017 не могат да останат незабелязани, оцветени с луксозният блясък на златото и среброто, които ще властват с пълна сила и този сезон.
17.04.2017г. Новини
Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото е абсолютен хит, обувки във всички нюанси на жълтото ще завладеят пролетта и лятото на 2017г.
18.03.2018г. Новини
Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонките и кецовете внасят колорит във всеки тоалет, а основният за сезона силует за пореден път се очертава ярката индивидуалност.
11.04.2016г. Новини
Sisi-Bg.Com отличен със Сертификат “Коректна фирма” за 2015 г. Екипът на Sisi-bg.com с удоволствие Ви съобщава, че бяхме отличени с почетния сертификат "Коректна фирма" за 2015 г. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и се надяваме и за в бъдеще да удовлетворяваме максимално Вашите потребности, тъй като това е нашата основна цел. За нас е удоволствие да работим за Вас!
01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
03.07.2013г. Новини
Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизел работи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.