0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки

03.06.2022г. Новини

Случвало ли ви се е да опаковате няколко чифта обувки и те да се окажат напълно ненужни? А да сложите само два, които въобще не пасват на вашите дрехи или времето? За съжаление, много често се случва да правим различни грешки при опаковането на багажа ни по различни поводи.

За да може да имате малък и лек куфар, ви съветваме да продължавате да четете тази статия. В нея ще ви издадем трикове, които ще ви помогнат да пътувате само с няколко чифта обувки и то добре подбрани.

Какви обувки да вземете с вас на пътуване?


Разбира се, всеки пътува по различна причина и това може да усложни преценката ви. Затова е важно да изберете такива обувки, които да може да се съчетават лесно с дрехите ви и да са ви много удобни. Ако ви предстои бизнес пътуване, ви съветваме да се насочите към 3-те най-използвани обувки от вас. Предлагаме ви това да са обувки с ток, сандали и боти, ако времето е дъждовно или е към края на лятото.

За сватбен уикенд е добре да разполагате с обувки с ток, както и с нормална платформа, защото има голяма вероятност да стоите прави доста дълго време. Не забравяйте да добавите един чифт свежи маратонки, които да може да носите дори с рокля.

Ако предпочитате да прекарате ваканцията ви в студено време, то тогава е важно да си приготвите ботуши, които да са достатъчно дълги, както и боти. За третия чифт заложете на по-официални обувки, с които може да отидете на вечеря в хотела и да облечете по-официално облекло.

За ваканцията ви през топлото време, е достатъчно да опаковате сандали с ток, както и равни, с които да може да се разхождате дълго из морската градина. Не забравяйте да вземете с вас и едни маратонки, защото през лятото има някои по-студени вечери.

Искате да се приберете у дома за важно събитие или празник и не знаете какво точно да вземете с вас? Ако използвате правилото на 3-те чифта, то тогава е добре да се насочите към едни боти, ако смятате, че времето може да се развали. За втори чифт, не забравяйте да вземете удобни маратонки, каквито ви очакват в SISI-bg.com - онлайн магазин за обувки. А за третия чифт, се насочете към отворени обувки, които все пак да обуете, ако смятате да обличате нещо по-официално.

Още съвети за пътуване


Не забравяйте, че семейните празници обикновено се прекарват по пижами или в удобно облекло. Затова е важно да имате хубави пантофи или джапанки, с които може да ходите цял ден у дома. Не се колебайте да напазарувате всичко, което ви липсва от списъка и обновете своята колекция от обувки. В SISI-bg.com се намират вашите нови любимци, удобни, свежи, летни и качествени.За да се наслаждавате на по-добро пътуване и ефективно опаковане на багаж, е добре да следвате нашите 3 правила за обувките ви. Това ще ви помогне да имате решение за всеки повод и да не се налага да носите множество разнообразни цветове и варианти. Залагайте на удобните обувки, с които ще ви бъде комфортно да ходите дори цял ден. Не забравяйте да се насочите към магазина ни онлайн, където ви очаква разнообразие и стил.

12.10.2022г. Новини
Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Влюбваме се в тях още, когато ги видим и ги купуваме без много да се замисляме, но когато дойде време за почистването им тази любов много бързо може да се промени в друга емоция.
15.03.2017г. Новини
Кецовете- актуални и функционални Кецовете- актуални и функционални Кецовете се носят от всички, мъже, жени, деца, дори кралицата на бизнес стила Виктория Бекъм, замени високите токчета с бели кецове.
13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
11.11.2019г. Новини
Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамските обувки, боти и ботуши за студеният сезон на 2019/ 2020 не са просто допълнение, а са основен елемент на визията.

Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.