0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Жълтото- слънчевият цвят на 2017

17.04.2017г. Новини
Жълти обувки с панделка

Жълтото е цвят излъчващ свежест и топлина, абсолютен хит е във всичките си нюанси.

Обувки в светло жълто, игликово жълто, тъмно жълто, дори жълто преливащо в оранж и разбира се бляскавото злато ще завладеят пролетта и лятото на 2017г.

Обувките в жълто са закачливи и дръзки, но в същото време изключително стилни и в крак с последните модни тенденции.

Жълтите обувки можете да съчетаете с нежен шал, масивен часовник, стилен колан, малка чанта или друг ефектен аксесоар в жълто.

Смело носете жълтото с розово, лилаво, червено и синьо, комбинациите са ярки и идеално отразяват настроението, с което ни даряват предстоящите летни дни.

10.10.2016г. Новини
Шест тенденции след седмица на модата в Париж Шест тенденции след седмица на модата в Париж Различни тенденции на обувките, които излязоха на седмицата на модата в Париж може да бъде леко объркващи, тъй като са изключително различни. Ние сме тук, за да помогне в намирането на най-добрите.
03.05.2016г. Новини
Анатомични обувки Loretta Анатомични обувки Loretta Обувките с марка Лорета "Loretta" 24 часа комфорт. Нашите крака заслужават този комфорт, защото ни носят цял живот.
12.04.2016г. Новини
За джапанките Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.

03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
07.07.2022г. Новини
Тенденции на летни обувки през 2022 г. Тенденции на летни обувки през 2022 г. Всеки, който се интересува от мода знае, че обувките завършват всяка една стилна и модерна визия.
26.04.2016г. Новини
Удобно и модерно предложение от холандския производител Bullboxer! Един добър чифт удобни обувки е задължителен за ежедневието ви, независимо дали просто ще се разхождате в градския парк или ще разглеждате забележителности на някое приказно място, изпълнено с исторически ценности. Вие имате възможността днес да си закупите обувки, които са едновременно удобни и модерни!
03.07.2013г. Новини
Нови обувки от Сиси Новини от магазин за обувки www.sisi-bg.com свързани с нови колекции обувки, нови модели обувки, сезонни намаления и промоции на...
15.03.2017г. Новини
Кецовете- актуални и функционални Кецовете- актуални и функционални Кецовете се носят от всички, мъже, жени, деца, дори кралицата на бизнес стила Виктория Бекъм, замени високите токчета с бели кецове.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.