0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято

31.05.2016г. Новини

Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!

Слънчевите дни са тук отново. Еспадрили са най-новата модна тенденция, с дизайнери като Карл Лагерфелд и Хеди Слиман, които този сезон акцентират в пускането на линия базирана на този тип класическа обувката.

За пуританите няма нищо по-хубаво от чифт комфортни еспадрили, на изключително ниска цена. Точно този тип хора, биха казали: "Еспадрили имат този прекрасен селски блясък, който допринася за модерната визия".

Посетете нашата категория Дамски еспадрили, за да се почуствате и вие комфортно и шик през горещите летни дни!

01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
15.06.2016г. Новини
Обувките това лято: Флорални мотиви... Обувките това лято: Флорални мотиви... Към един тоалет е абсолютно задължително да се избере и подходящия чифт обувки, тъй като няма как да се получи завършена визия. Дори и да сте с най- красивите рокля, ако не сте с правилните обувки, няма как да бъдете на ниво.
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
25.08.2016г. Новини
Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с връзки и грайферно ходило в черен цвят, изработени от висококачествена еко кожа и текстил.
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.