0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Немско качество и комфорт с обувките Caprice

03.07.2013г. Новини

Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'. Клиентите на Caprice ценят комбинацията от висшата мода, удобство и красота, които са основните характеристики на всички продукти Caprice.


1. Сухи крака: оптимална защита от влага по време на носене
2. Сухи обувки: оптимална защита от влага след износване
3. Изолация: осигурява изолация от студ и топлина
4. Мекота: вложени в производството по-дебели подплънки осигуряват с до 62% по-малко напрежение на крака, отколкото обикновените обувки *


1. Шок защита: до 50% от шок абсорбция се дължи на специалната пета
2. Шок абсорбация: пневматични камери и стабилизатори, разположени в основата на петата
3. Ходене: шок абсорбиращата пета омекотява всяко стъпване по време на носене
4. Облекчение: може да помогне за облекчаването на гърба и защита на ставите, дискове и гръбначния стълб


1. Невероятна гъвкавост: патент на базата на Strago-технология, осигуряващ върховна гъвкавост
2. Специална конструкция: ходило, стелка и горната част, всичките части на обувката заедно, за да осигурят усещане за лекота по време на носене


1. Извивка на петата: Caprice са адаптирали естествената извивка на петата за модни и комфортни обувки
2. Полза: при ходене усещате комфорт и лекота, като че ходите боси
3. Поддръжка: Caprice RollTec ® се грижи за вашите глезени и гръбначен стълб

24.06.2013г. Новини
Очаквайте колекция пролет-лято 2011! Удобни обувки с модерен дизайн. Обувките произведени в България.
10.10.2016г. Новини
Шест тенденции след седмица на модата в Париж Шест тенденции след седмица на модата в Париж Различни тенденции на обувките, които излязоха на седмицата на модата в Париж може да бъде леко объркващи, тъй като са изключително различни. Ние сме тук, за да помогне в намирането на най-добрите.
17.04.2017г. Новини
Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото е абсолютен хит, обувки във всички нюанси на жълтото ще завладеят пролетта и лятото на 2017г.
02.08.2017г. Новини
Актуални дамски чанти Актуални дамски чанти Дамските чанти, които дефилираха по модните подиуми бяха малки, големи, клъчове, раници, сакове, торби и други форми трудни за категоризиране.
11.11.2019г. Новини
Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамските обувки, боти и ботуши за студеният сезон на 2019/ 2020 не са просто допълнение, а са основен елемент на визията.

26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
04.05.2016г. Новини
Португалски комфортни обувки Aerosoles Португалски комфортни обувки Aerosoles Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм....
11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
02.10.2017г. Новини
Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденциите при обувките, представени на модните дефилета в Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж от световно известните дизайнери...

Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.