0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Трябва ли чантата да подхожда на обувките?

08.06.2016г. Новини

Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки

За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане. По презумция те притежават мъдростта и усещането за последните тенденции и са курсор направляващ модната индустрия.

Жените обаче искат да знаят "как". Как да се направи нещо по-добро (Откъде да започнем, списъкът е безкраен!): Как да се носят най-новите тенденциии, как мога да разбера актуалния нов цвят.

Но два от най-често задаваните въпроси са: Трябва ли чантата ми да подхожда на обувките? И трябва ли да съм ги съчетала с моите аксесоари?

По общо мнение, както и според съвременната диктика на модата отговорите са "не" и "не" и на двата въпроса.

В продължение на години всеки, който се е осмели да бъде толкова консервативен, че да съчетава чантата с обувките и аксесоарите, да не говорим за цветовите комбинации, беше посрещан с презрение. Това е малко като носенето от главата до петите на един скафандар. Ами да, но не съвсем.

Въпреки това, не всички са съгласни. Много жени обичат чантата им да отговарят на техните обувки, както и на аксесоарите, тъй като придава един завършен вид на облеклото.

"Един от най-драматичен обрати в модата, последните няколко сезона е тенденцията за съчетание на аксесоари"

Но това е прерогатив на жената да промени решението си, което от своя страна е простото обяснение защо мода стана далеч по-непостояненна, различна и променяща се.

През 2016 г. много дизайнери преправиха моделите си за подиумите и съчетаха чанти, обувки и аксесоари, като дори се получи пълно съвпадение в материите - засилвайки или по-точно, изтъквайки тенденцията.

Но дали това е малко прекалено много? Ние Ви предлагаме океан от обувки и чанти в различни цветове и материали! Заповядайте и преценете сами!

02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
03.07.2013г. Новини
Rider - бразилски джапанки и сандали Линията Rider започва в Бразилия през далечната 1986 г. с един от най-големите световни производители на ежедневни обувки, Grendene - същата компания, която въведе изключително популярните 'желета' в средата на 1970!
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
18.03.2018г. Новини
Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонките и кецовете внасят колорит във всеки тоалет, а основният за сезона силует за пореден път се очертава ярката индивидуалност.
12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
15.03.2017г. Новини
Кецовете- актуални и функционални Кецовете- актуални и функционални Кецовете се носят от всички, мъже, жени, деца, дори кралицата на бизнес стила Виктория Бекъм, замени високите токчета с бели кецове.
12.10.2022г. Новини
Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Влюбваме се в тях още, когато ги видим и ги купуваме без много да се замисляме, но когато дойде време за почистването им тази любов много бързо може да се промени в друга емоция.
11.04.2016г. Новини
Sisi-Bg.Com отличен със Сертификат “Коректна фирма” за 2015 г. Екипът на Sisi-bg.com с удоволствие Ви съобщава, че бяхме отличени с почетния сертификат "Коректна фирма" за 2015 г. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и се надяваме и за в бъдеще да удовлетворяваме максимално Вашите потребности, тъй като това е нашата основна цел. За нас е удоволствие да работим за Вас!
Обувки Лято Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.