0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017

29.03.2017г. Новини
мъжки обувки

Мъжките обувки за пролетта и лятото на тази година са в неутрални цветове, като палитрата е много богата, а абсолютни фаворити са синьото и бежовото. Актуални са и свежите съчетания от няколко ясно открояващи се цвята, така че смело комбинирайте цветовете.

Мъжките обувки за сезона са с класически дизайн, решени със стандартните връзки или дискретен ластик, който регулира ширината и улеснява обуването. Моделите са ефектни и стилни, подчертани от контрастиращи външни шевове и практични лазерни перфорации, които не само допълват визията, но позволяват на крака да диша.

Нашите обувките са изработени от висококачествени материали и са насочени към господата, за които удобството е не само необходимост, а и приоритет.

11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
03.05.2016г. Новини
Анатомични обувки Loretta Анатомични обувки Loretta Обувките с марка Лорета "Loretta" 24 часа комфорт. Нашите крака заслужават този комфорт, защото ни носят цял живот.
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
19.09.2016г. Новини
Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстри дамски боти, изпълнени във висококачествена естествена кожа. Ходилото е каучуково....
03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
19.12.2016г. Новини
Ботите и ботушите в Древността! Ботите и ботушите в Древността! Ботуши, обувки, които покриват по-голяма част на крака, стигащи дори и над коляното, са били носени за защита на стъпалата и краката, още от много далечни времена...
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.