0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени!

26.05.2016г. Новини

Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.

Обувките без пета са едни от най-неотразимите модели, най-вече заради каишката им, като създават приятна зрителна измама, насочвайки погледа от подгъва на дрехата до палеца на крака ви.

Платформите са безспорните фаворити за добавяне на височина, при това много по-удобни за ходене от високите токчета, тъй като са добре проектирани и не натоварват стъпалата.

Обувките с каишка около глезена правят краката да изглеждат по-къси, затова ги носете, само ако наистина имате необходимост от такъв ефект и те са на мода.

Римските сандали са изключително модерни последните няколко години, а техните многобройни каишки са привлекателни и правят прасците да изглеждат много по-слаби.

Балеринките са необходимост в гардероба на всяка дама. Те са изключително модерини, цветни и си подхождат най-много с тесни панталони или дънки, докато с дълга пола не изглеждат толкова чудесно.

Обувките с нисък ток правят краката по - малки, което е голям плюс за повечето жени.

Острите обувки удължават крака и изтъняват глезена, но въпреки повечето модни предложения могат да се носят по официални поводи и делови вечери.

Пролетно-летните боти до глезена изглеждат прекрасно под и над панталон, както и чорапогащи и пола. Изключително модерни са последните два сезона и кецовете на ходило, тип кец. Перфорации, дантели, ципове и прекрасни орнаменти.

17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
12.04.2016г. Новини
За джапанките Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.

28.09.2017г. Новини
Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Българските колекции за сезон есен- зима 2017/ 2018, като цяло следват една основна линия "Функционален шик".
14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
11.11.2019г. Новини
Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамските обувки, боти и ботуши за студеният сезон на 2019/ 2020 не са просто допълнение, а са основен елемент на визията.

13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.