0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018

28.09.2017г. Новини
Български дамски боти и ботуши 2017-02018


Утвърдени български производители Ви представят дамски боти и ботуши, изработени от висококачествени материали на удобни ходила с различни височини токове и платформи.

Българските колекции за сезон есен- зима 2017/ 2018 са с високо качество и съобразени с модните тенденции, доколкото може те да са категорични.

Моделите на българските дизайнери, изразяват тяхната индивидуалност и стил, но като цяло очертаните тенденциите са ясно изразена женственост, изчистени линии, стилни детайли.

Българските боти и ботуши за студеният сезон са в неутрални цветове, срещат се и комбинации от няколко цвята или пък са оцветени в аристократичните багри на тъмно синьо, бордо и черно.

Като синтезираме детайлите от таз годишните колекции, може да категоризираме линията на българското производство, като "функционален шик".

03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
03.07.2013г. Новини
Rider - бразилски джапанки и сандали Линията Rider започва в Бразилия през далечната 1986 г. с един от най-големите световни производители на ежедневни обувки, Grendene - същата компания, която въведе изключително популярните 'желета' в средата на 1970!
03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
11.04.2016г. Новини
Немски стил и комфорт с обувки Jana Jana е немска обувна марка, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG.
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
15.06.2016г. Новини
Обувките това лято: Флорални мотиви... Обувките това лято: Флорални мотиви... Към един тоалет е абсолютно задължително да се избере и подходящия чифт обувки, тъй като няма как да се получи завършена визия. Дори и да сте с най- красивите рокля, ако не сте с правилните обувки, няма как да бъдете на ниво.
03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
Обувки Лято Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.