0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Шест тенденции след седмица на модата в Париж

10.10.2016г. Новини
Модерни дамски боти с топъл хастар

Различни тенденции на обувките, които излязоха на седмицата на модата в Париж може да бъде леко объркващи, тъй като са изключително различни. Ние сме тук, за да помогне в намирането на най-добрите.

Дизайнерите в Париж бяха очевидно на едно и също мнение за модата на обувките тази есен-зима 2016-2017. От кадифе до ботуши стигащи до средата на прасеца, много различни марки завършиха с единно послание за обувките. Разбира се всяка модна къща направи свой собствен поглед върху тенденциите, но усещането за унисон наистина е изненадващо.

Космати обувки и боти

Обувки с косми са тенденция, която доминира през цялата продължителност на модната седмица.

Диско рай

Платформи са тук и тази есен-зима. Цветни, разчупени, с принтове, дори и груби, в различни цветове.

Синьо кадифе (и червено, и лилаво)

Безспорно една от водещите тенденции за сезона, кадифени ботуши изпълнени в по-тъмни тонове.

Доста розово

Розовото е основен цвят в готовите вече колекции, но асортимента на обувки представя и момичешкото също така.

Сложи чорап

В случай на съмнение, сложете чорап. Някои дизайнери показват комбинация на мокасини и сандали с луксозен трикотаж (с бродерия или пък кашмирени чорапи). Уютно, със сигурност.

Високо до бедрото

Докато високите ботуши идват и излизат от модата, този сезон те отново се завръщат с пълна сила.

11.04.2016г. Новини
Sisi-Bg.Com отличен със Сертификат “Коректна фирма” за 2015 г. Екипът на Sisi-bg.com с удоволствие Ви съобщава, че бяхме отличени с почетния сертификат "Коректна фирма" за 2015 г. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и се надяваме и за в бъдеще да удовлетворяваме максимално Вашите потребности, тъй като това е нашата основна цел. За нас е удоволствие да работим за Вас!
13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
03.07.2013г. Новини
Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизел работи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.
28.09.2017г. Новини
Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Българските колекции за сезон есен- зима 2017/ 2018, като цяло следват една основна линия "Функционален шик".
03.07.2013г. Новини
Нови обувки от Сиси Новини от магазин за обувки www.sisi-bg.com свързани с нови колекции обувки, нови модели обувки, сезонни намаления и промоции на...
08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
11.04.2016г. Новини
Немски стил и комфорт с обувки Jana Jana е немска обувна марка, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG.
Обувки Лято Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.