0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Обувки с отворени пръсти

28.04.2016г. Новини

Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона. Не е чудно, че те са тук, просто защото са толкова неустоимо секси и все така екстравагантни!

Как да си купя обувки с отворени пръсти:

1. Уверете се, че добре прилягат на крака Ви.

2. Вземете предвид дрескода на работното място.

3. Изберете коректния за вас размер.

4. Съобразете сезона - пролет/лято или есен/зима

5. Направете си секси педикюр

6. Бъдете креативни и смели в избора на цвят или комбинация от цветове

12.04.2016г. Новини
За джапанките Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.

03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
26.04.2016г. Новини
Удобно и модерно предложение от холандския производител Bullboxer! Един добър чифт удобни обувки е задължителен за ежедневието ви, независимо дали просто ще се разхождате в градския парк или ще разглеждате забележителности на някое приказно място, изпълнено с исторически ценности. Вие имате възможността днес да си закупите обувки, които са едновременно удобни и модерни!
05.03.2017г. Новини
Дамски обувки Caprice Дамски обувки Caprice Caprice се стремят да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
10.10.2016г. Новини
Шест тенденции след седмица на модата в Париж Шест тенденции след седмица на модата в Париж Различни тенденции на обувките, които излязоха на седмицата на модата в Париж може да бъде леко объркващи, тъй като са изключително различни. Ние сме тук, за да помогне в намирането на най-добрите.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
04.05.2016г. Новини
Португалски комфортни обувки Aerosoles Португалски комфортни обувки Aerosoles Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм....
Мода Обувки Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.