0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star

14.05.2017г. Новини
CONVERSE черен кец

Компанията CONVERSE е създадена през 1908г. в Молдън щата Масачузетс, САЩ и носи името на създателя си Marquis Mills Converse.

Логото на марката CONVERSE е звезда с пет лъча, символизира връзката между основните пет елемента.

Популярността на CONVERSE идва през 1917г., когато дебютира първата баскетболна обувка в света All- Star.

През 1918г. баскетболистът Чарлз Х. Тейлър (Chuck Taylor) слага първите си CONVERSE All- Star обувки.

През 1921г. той става част от екипа на CONVERSE, подобрява дизайна на кеца и слага името си върху логото на култовият модел Chuck Taylor All- Star.

Обувките CONVERSE Чък Тейлър навлизат масово в професионалният спорт.

През 1984г. CONVERSE е официален спонсор на Олимпийските игри. Чък Тейлър популяризира марката и я прави част от гардероба на милиони хора.

Избледняват границите между спорт и мода, любовта на Холивуд към CONVERSE процъфтява, марката става символ на равенство и свобода.

Брандът CONVERSE е на пазара вече сто години, а от скоро радва своите фенове и с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, това е осъвършенстваната версия на моделът икона Chuck Taylor All- Star.

31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
11.04.2016г. Новини
Обувките Marco Tozzi Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с Anti-Shokk система...
05.03.2017г. Новини
Дамски обувки Caprice Дамски обувки Caprice Caprice се стремят да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".
02.10.2017г. Новини
Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденциите при обувките, представени на модните дефилета в Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж от световно известните дизайнери...

11.11.2019г. Новини
Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамските обувки, боти и ботуши за студеният сезон на 2019/ 2020 не са просто допълнение, а са основен елемент на визията.

11.04.2016г. Новини
Sisi-Bg.Com отличен със Сертификат “Коректна фирма” за 2015 г. Екипът на Sisi-bg.com с удоволствие Ви съобщава, че бяхме отличени с почетния сертификат "Коректна фирма" за 2015 г. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и се надяваме и за в бъдеще да удовлетворяваме максимално Вашите потребности, тъй като това е нашата основна цел. За нас е удоволствие да работим за Вас!
03.07.2013г. Новини
При нас валят нови модели! Тъй като ние, екипът на фирма "Сиси" непрестанно се грижим за Вас - нашите клиенти и искаме да бъдете в крак с най - новите модни тенденции, продължаваме да актуализираме и допълваме нашите модели ежедневно.
15.03.2017г. Новини
Кецовете- актуални и функционални Кецовете- актуални и функционални Кецовете се носят от всички, мъже, жени, деца, дори кралицата на бизнес стила Виктория Бекъм, замени високите токчета с бели кецове.
17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.