0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018

18.03.2018г. Новини
Дамски маратонки и кецове

Маратонките и кецовете отново ще са основен тренд при обувките през идният сезон. Отредена им е главната роля в колекциите пролет- лято през последните няколко години.

Маратонките и кецовете са идеално допълнение към всяка визия. Моделите са разнообразни, семпли в най- чиста форма и ексцентрични другата крайност. Ярките цветове са актуални точно колкото и пастелните, също така присъстват модели обсипани с блясък, злато и сребро.

Маратонките и кецовете внасят колорит във всеки тоалет. Те са най- новата мания на дизайнерите. Тенденциите при тях се лутат между фантазиите и актуални интерпретации на класиката, а основният за сезона силует за пореден път е ярката индивидуалност.

Маратонките и кецовете се превърнаха в неизменна част от живота на жените, които ценят комфорта, водят активен начин на живот и искат да носят хубави и удобни обувки от качествени материали.

03.07.2013г. Новини
Възползвайте се от новата категория Разпродажба! На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки.
24.06.2013г. Новини
Очаквайте колекция пролет-лято 2011! Удобни обувки с модерен дизайн. Обувките произведени в България.
19.09.2016г. Новини
Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстри дамски боти, изпълнени във висококачествена естествена кожа. Ходилото е каучуково....
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
11.04.2016г. Новини
Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена! Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони.
11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.