0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Обувките Marco Tozzi

11.04.2016г. Новини

Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с Anti-Shokk система, която помага като се грижи за дисковете, ставите и гръбначния стълб, а кожата, използвана от Marco Tozzi е изключително високо качество, помагайки с фактора комфорт, с който Marco Tozzi е известен.

Обувките Marco Tozzi са най-доброто решение за ходене на дълги разстояния в обувки, с които наистина ще се чувствате в крак с последните модни тенденции!

Винаги има нови модели Marco Tozzi, тъй като модата се променя всеки сезон. Така че през лятото ще останете очаровани от интересни летни сандали, а през зимата ще Ви изненадат с топли дамски боти, ботуши и мъжки обувки.

Marco Tozzi е начин на живот, марка която следва модните тенденциите, като изкарва от 4 до 6 колекции на сезон. Всички кожени обувки на Marco Tozzi са изработени от висококачествена кожа,в съчетание с фактора комфорт, с който Marco Tozzi е световноизвестен .

Тук, в Sisi-bg, ние предлагаме широка гама от обувки Marco Tozzi, от невероятни летни сандали, до дълги ботуши и дори лъскави обувки за празничен повод. Това произтича от факта, че Marco Tozzi постоянно променя колекциите си, гамата на предлаганите модели се съобразява с всеки нов писък на модата.

Нашата гама от предлагани обувки за Пролет – Лято включва прекрасни обувки на равно ходило, чехли и дори гладиаторски стил сандали. Не забравяйте да ни добавите в своите любими онлайн магазини, и да проверявате периодично нашия сайт, за да не пропуснете пускането на новите модели!

11.04.2016г. Новини
Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена! Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони.
03.05.2016г. Новини
Анатомични обувки Loretta Анатомични обувки Loretta Обувките с марка Лорета "Loretta" 24 часа комфорт. Нашите крака заслужават този комфорт, защото ни носят цял живот.
03.07.2013г. Новини
Rider - бразилски джапанки и сандали Линията Rider започва в Бразилия през далечната 1986 г. с един от най-големите световни производители на ежедневни обувки, Grendene - същата компания, която въведе изключително популярните 'желета' в средата на 1970!
25.08.2016г. Новини
Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с връзки и грайферно ходило в черен цвят, изработени от висококачествена еко кожа и текстил.
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

28.09.2017г. Новини
Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Българските колекции за сезон есен- зима 2017/ 2018, като цяло следват една основна линия "Функционален шик".
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
05.03.2017г. Новини
Дамски обувки Caprice Дамски обувки Caprice Caprice се стремят да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.