0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Удобно и модерно предложение от холандския производител Bullboxer!

26.04.2016г. Новини

Един добър чифт удобни обувки е задължителен за ежедневието ви, независимо дали просто ще се разхождате в градския парк или ще разглеждате забележителности на някое приказно място, изпълнено с исторически ценности. Вие имате възможността днес да си закупите обувки, които са едновременно удобни и модерни!

Дамски атрактивни спортни обувки изработени от висококачествена естествена кожа и велур на холандския производител BullBoxer в сиво и бяло са един чудесен избор, който може да направите. Дизайнът е изключително актуален за сезона, допълнен от ефектния змийски принт и комбинацията между гладка кожа и велур. Декоративните ципове подчертават младежката визия. Обуването е улеснено от връзките. Стелката отвътре е изработена от естествена кожа, за ваше удобство.

07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
25.08.2016г. Новини
Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с връзки и грайферно ходило в черен цвят, изработени от висококачествена еко кожа и текстил.
10.10.2016г. Новини
Шест тенденции след седмица на модата в Париж Шест тенденции след седмица на модата в Париж Различни тенденции на обувките, които излязоха на седмицата на модата в Париж може да бъде леко объркващи, тъй като са изключително различни. Ние сме тук, за да помогне в намирането на най-добрите.
12.05.2016г. Новини
Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.
03.07.2013г. Новини
Обувки, сандали и джапанки от колекция пролет-лято 2013 Отново на Вашето внимание предлагаме новите ни пролетно - летни колекции 2013. Атрактивни и комфортни немски мъжки обувки, немски дамски обувки и немски дамски сандали и чехли на водещите и световно известни немски производители - S.Oliver, Tamaris, Caprice, Jana , Marco Tozzi, Salamander.

04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
05.05.2016г. Новини
Френски дизайнерски чанти David Jones Френски дизайнерски чанти David Jones От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус.
03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.