0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Изберете джапанки, време е за плаж

03.07.2017г. Новини
Бразилски джапанки и сандали

Време е за джапанки в сезонът на топлото време, плажът, морето и приключенията.

Джапанките се носят от всики, заели са своето място в живота ни, поне от шест хиляди години.

Джапанки са открити и в гробницата на египетският фараон Тутанкамон от Осемнадесетата фараонска династия.

Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран, но верен на оригинала.

Джапанките покориха и световните дизайнери и те им проправиха път на подиумите за висша мода. "Шанел" представиха джапанки на платформа в своите колекции.

Модната индустрия предлага голямо разнообразие от джапанки, а звездите от шоубизнесът не спират да ги популяризират.

Джапанките са любим аксесоар и на Кейт Мос, носи ги дори на официални събития.

11.08.2016г. Новини
Джапанките -  удобни, но се пазете от болка в ходилата Джапанките - удобни, но се пазете от болка в ходилата Едно време джапанки бяха евтини, изработени от гума и се използваха за ходене по плажа или да си измиете колата...

03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
19.12.2016г. Новини
Ботите и ботушите в Древността! Ботите и ботушите в Древността! Ботуши, обувки, които покриват по-голяма част на крака, стигащи дори и над коляното, са били носени за защита на стъпалата и краката, още от много далечни времена...
11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
03.07.2013г. Новини
Rider - бразилски джапанки и сандали Линията Rider започва в Бразилия през далечната 1986 г. с един от най-големите световни производители на ежедневни обувки, Grendene - същата компания, която въведе изключително популярните 'желета' в средата на 1970!
18.03.2018г. Новини
Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонките и кецовете внасят колорит във всеки тоалет, а основният за сезона силует за пореден път се очертава ярката индивидуалност.
03.07.2013г. Новини
Възползвайте се от новата категория Разпродажба! На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки.
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.