0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Световно известната марка S. Oliver!

03.07.2013г. Новини

Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма s.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки, дамски обувки пролет-лято, мъжки обувки, дамски боти и дамски ботуши.

Първата стъпка e да разберете мисията на световно известната модна компания s.Oliver и нейното крилато мото – ние правим „Истинска мода за истински хора".

S.Oliver е мода за всеки, всеки ден и във всяка една ситуация.

За нас това е фирмената политика и тайната, която ни донесе този успех.


S.Oliver означава:

- прямота, иновативност и автентичност, класика;
- неподправени и оригинални продукти на добри цени;
- изключително качество;
- и традиция;
Всичките служители на фирмата s.Oliver са перфекционистти, отдадени на фирмената политика и работещи в страхотната модна среда на компанията. Тяхното най-голямо желание е клиентите да изглеждат добре, и това е всичкото, за което те живеят и работят всеки ден.

Разгледано в исторически аспект нещата изглеждат така:
- 1969 година –първият Sir Oliver outlet магазин отваря врати на ул. Хермщрасе, Вюрцбург. Магазинът е бил само 25 кв. м

- 1978 година – компанията сменя името си на s.Oliver

- 1979 година – марката s.Oliver е регистрирана като търговска марка и защитава своя патент в Германия

26.04.2016г. Новини
Удобно и модерно предложение от холандския производител Bullboxer! Един добър чифт удобни обувки е задължителен за ежедневието ви, независимо дали просто ще се разхождате в градския парк или ще разглеждате забележителности на някое приказно място, изпълнено с исторически ценности. Вие имате възможността днес да си закупите обувки, които са едновременно удобни и модерни!
12.10.2022г. Новини
Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Влюбваме се в тях още, когато ги видим и ги купуваме без много да се замисляме, но когато дойде време за почистването им тази любов много бързо може да се промени в друга емоция.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
11.11.2019г. Новини
Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамските обувки, боти и ботуши за студеният сезон на 2019/ 2020 не са просто допълнение, а са основен елемент на визията.

02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
17.04.2017г. Новини
Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото е абсолютен хит, обувки във всички нюанси на жълтото ще завладеят пролетта и лятото на 2017г.
11.08.2016г. Новини
Джапанките -  удобни, но се пазете от болка в ходилата Джапанките - удобни, но се пазете от болка в ходилата Едно време джапанки бяха евтини, изработени от гума и се използваха за ходене по плажа или да си измиете колата...

27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.